0K5A1939.jpg

An interior narrative based on the suburb of Sea Point. The Aesop department integrates the neighbourhood's Art Deco architectural vernacular into the space's fabricated forms. We paid homage to the South African architects of the past by creating curved forms juxtaposed by strong linear elements. We maintained simplicity and provided a vessel for the products to be displayed, as opposed to creating a space with superfluous design elements. We therefore made the decision to work with only two materials in creating the envelope for the space. Supawood was used to create both durability, warmth and mood. We created a lacquer unique to the Aesop space and Sans, in which all joinery items were finished. Stainless steel was the second material, which created a sharp juxtaposition to the warmth of the substrate.

0K5A1971.jpg
0K5A2014.jpg
0K5A1955.jpg
0K5A1960.jpg
0K5A1987.jpg